BSO – Buitenschoolse Opvang


Kidts beschikt over vijf vestigingen voor Buitenschoolse Opvang, deze bevinden zich in Berg aan de Maas, Urmond, in Geleen, Geulle en Ulestraten. Elke vestiging biedt plaats aan één groep van twintig tot dertig kinderen per dag in de leeftijd van vier tot en met twaalf jaar. Door de kleine omvang staat voor de kinderen de persoonlijke aandacht voorop.

Alle leidsters hebben een afgeronde opleiding genoten, die aansluit bij het werken met kinderen. De BSO biedt een plezierige, ongedwongen, maar ook zinvolle tijdsbesteding op momenten dat ouders nog aan het werk zijn en de school al uit is.

We zijn gehuisvest in diverse basisscholen: In Berg aan de Maas in BS De Avonturijn en in Urmond in OBS De Maaskei. In Geleen Zuid in OBS De 1000-poot, in Geulle in BS Ondersteboven en in Ulestraten in BS De Traingel. Ook kinderen die niet de basisscholen bezoeken waarin Kidts gehuisvest is, kunnen gebruik maken van de buitenschoolse opvang van Kidts!

Inschrijving en plaatsing
Een persoonlijke kennismaking vindt er plaats, zodat de ouders een duidelijk beeld hebben van de BSO. Voordat het kind daadwerkelijk opgevangen wordt, gaat er een uitgebreide wenperiode voor het kind aan vooraf.

Contact tussen ouders en groepsleidsters

Om zo goed mogelijk aan de wensen van het kind en de ouders tegemoet te komen, vinden we een regelmatig contact met de ouders heel belangrijk. Er is dus altijd wel tijd voor een praatje met één van de leidsters tijdens het halen en brengen.